Dé Zomerjassen Trends Voor Mannen 2023

20/02/2023 Door Miguel Pomar 0

et voorjaar staat weer voor de deur, de temperaturen beginnen te stijgen en het zonnetje komt weer tevoorschijn. Tijd dus om die winterjas terug de kast in te doen. Maar wat voor een jas ga je nu dragen? Wij zetten de zomerjassen trends voor mannen voor je op een rijtje.

Softshell jassen

Deze jassen bestaan uit strak op elkaar geweven lagen. De jassen zijn zeer soepel en gemaakt van stretchstof materiaal welke warmhoudend, waterafstotend en ademend is. De jassen zijn relatief dun, maar zeker warm genoeg.

Varsity jackets

De varsity jassen, ook wel universiteisjassen zijn helemaal terug van weg geweest, we herkennen ze ook wel als baseball jack. Het model is zeer herkenbaar en zullen we dit seizoen weer veel terug zien. Combineer hem met een mooie jeans en lichte sneakers. Fris buiten? Combineer hem dan met je favoriete hoodie!

Overshirts

Een overshirt is een van de meest veelzijdige kledingstukken voor mannen. Het is eigenlijk een mix van twee verschillende items, een shirt en een jas. Een overshirt is hartstikke modieus en mag niet ontbreken in de garderobe van mannen. Het ziet er goed uit, is warm maar evengoed ook luchtig! Combineer hem met je favoriete jeans en lichte sneakers, maak de outfit af met je favoriete accessoires, een leuke hoed of horloge en je outfit is helemaal af!

Utility jassen

Utility jassen waren net als de softshell jassen voorheen vooral voor functionele doeleinden. Maar nu zien we ze overal terug, zowel in de vrouwelijke garderobe als bij de mannen. Een absolute utility trend zijn de cabans, oorspronkelijk was dit een Franse jas voor schippers. Liever een ander model? Ga dan voor een ouderwetse vissersjas, dit soort regenjassen gaan we dit seizoen veel terug zien! Met ritsen, zakken, de gekste kleuren en in diverse stijlen. Heb jij er al een in je kast hangen?

Bodywarmers

Deze trendy heren jas zul je al voldoende voorbij zien komen: de bodywarmer. Het kledingstuk kun je shoppen in vele verschillende varianten en uitvoeringen, hierdoor vind je voor ieder type man wel een geschikte bodywarmer! Het is fashionable en houdt je ook nog eens lekker warm.

Weet jij al welke trendy heren jas jij dit seizoen gaat dragen? Wij zijn heel erg benieuwd!